CO. VAN JINAN SINOTRUCK. 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Thuis

Jinan Sinotruck Co. Fabrieksreis

Certifications
Van goede kwaliteit De Vrachtwagen van de containeraanhangwagen voor verkoop
Van goede kwaliteit De Vrachtwagen van de containeraanhangwagen voor verkoop
Customers Reviews
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Het hoofdkwartier van Co. van de de Vrachtwagengroep van China Nationaal Op zwaar werk berekend, Ltd (CNHTC) wordt gevestigd in Jinan-stad, Shandong-Provincie, de Volksrepubliek China. Het is de wieg en de belangrijke productiebasis van de op zwaar werk berekende vrachtwagenindustrie in China. Het is beroemd voor het ontwikkelen van en de productie van de eerste op zwaar werk berekende vrachtwagen -- Het merkvoertuig modeljn150 van „HUANGHE“ in China, voor succesvol voorleggend het van de de vrachtwagenproductie van „STEYR“ op zwaar werk berekende project, en voor vestiging een gemeenschappelijke onderneming met VOLVO om de op zwaar werk berekende vrachtwagens met bijgewerkt internationaal niveau te vervaardigen. CNHTC werd opgericht op basis van de Automobiele Werken (JAW) van Jinan. De KAAK werd opgericht in 1935, en vervaardigde hoofdzakelijk vervangstukken vrachtwagens. Het begon ontwikkelde en vervaardigde op zwaar werk berekende vrachtwagen in 1956 en werd een fabrikant van op zwaar werk berekende vrachtwagen in China. -- Het het merkvoertuig modeljn150 van „HUANGHE“ met nuttige lading 8 ton in April 1963, beëindigde de geschiedenis dat de op zwaar werk berekende vrachtwagen niet in China kan worden vervaardigd. Voorzitter Mao Zedong bezocht deze steekproefvrachtwagen toen hij Jinan op 4 April, 1963 onderzocht. De bevelhebber Zhude ondertekende de naam van „HUANGHE“ voor deze vrachtwagen. Sedertdien CNHTC honderdduizenden eenheden op zwaar werk berekende vrachtwagens, leverde een belangrijke bijdrage vervaardigde tot zich het ontwikkelen van burgerlijke economie.

  Jinan Sinotruck Co.

  Momenteel, heeft CNHTC Jinan-Vrachtwagenco., Ltd, Jinan-Bedrijfsvoertuigco., Ltd, Jinan-Machtsco., Ltd, Jinan-Asco. Ltd, Speciaal het Voertuigco. van Jinan, Ltd, Jinan-Busco., Ltd, en Huawo-Vrachtwagenco., Ltd op Jinan-Gebied voor productie en het assembleren van vrachtwagen CBU, productie en verwerking van motor, as, versnellingsbak, wiel, propellerschacht, cabine het in orde maken, zetel etc. componenten en delen, en het produceren en productietaak van bus en speciaal voertuig. Op Shandong-Gebied, zijn er Qingdao Special Vehicle Company, Taian Wuyue Special Vehicle Company, Herstellend het Voertuigbedrijf van Jining en Jinan Park Machine Company voor productie van speciale vrachtwagens en herstellende vrachtwagens. Uit Shandong, zijn er Hangzhou-etc. de Werken van de Vrachtwagenmotor van Jinan-Machtsco., Ltd, Chongqing-Brandstofpomp & Pijpfabriek. Het technische Ontwikkelingscentrum bij het Jinan-hoofdkwartier, dat een technisch centrum van de staatsniveauonderneming is, levert krachtige technische ondersteuning voor R&D van de producten van CNHTC. Bovendien, CNHTC heeft ook dochterondernemingen zoals van de van de onroerende goederenbedrijf, invoer & uitvoer bedrijf, het bedrijf van Hong Kong, financieringsmaatschappij, het vouching bedrijf van Xinhai geleid, en de bezitsbeheermaatschappij enz. CNHTC bezit ook een vermeld bedrijf, namelijk, a-voorraad „CNHTC“.
  In 15 Juli, werd 2005, „top 500“ in de mechanische bedrijven in China aangekondigd en CNHTC rangschikte zeventiende. En in „top 500 van groot“ in mechanische bedrijven, rangschikte het vijftiende. Vanaf 2004 tot 2005, verscheidene nationale leiders, M. Wu Bangguo, M. Wang Zhaoguo, heeft Mej. Wuyi CNHTC in successie bezocht, prijsten zij allen de ontwikkeling van CNHTC en brachten vurige verwachting naar voren.

                                                                                                 Jinan Sinotruck Co.          CNHTC uitgevoerde techniekinnovatie; het heeft 4 miljard aan meer dan 100 programma's geïnvesteerd om mensenambacht te maken en de schaalproductie verbond snel met gevorderde onderneming in de wereld. Jinan Industriële Aera, Changqing Industriële Aera en de Industriezone van Zhangqiu is opgebouwd in successie; de digitale kaderlijn, nieuwe lopende band, HOWO-lassenlijn, het schilderen lijn ect. Welke zijn zijn de vertegenwoordigers van internationaal geavanceerd niveau gezet in gebruik. De productiecapaciteit van Jinan-Machtsco., Ltd, dat bijna 1 miljard van CNY werd geïnvesteerd, bereikt 60000 eenheden en tijden gekenmerkte motor voor op zwaar werk berekende vrachtwagen ontwikkeld. Dit soort motor vertegenwoordigt het hoogste technische niveau van 10 van de emissieliter motor in China en de producent van de vrachtwagenwelp bepaalt technisch criterium alleen, daardoor gemaakt om de verbetering met de technologie van de vrachtwagenwelp ervoor te zorgen. Door technologie te gebruiken absorbeert de voordelen van zich en de geavanceerde technologie van de op zwaar werk berekende vrachtwagen rond de wereld, heeft CNHTC reeks op zwaar werk berekende vrachtwagens zoals HOWO, STEYR-Koning, gouden-Prins, HAOJUN, HAOYUN, Huanghe-Bevelhebber ontwikkeld, etc. Algemene Huanghe, die meer dan 1380 modellen omvat. CNHTC concentreert zich op de bescherming van kenniseigendomsrecht en maakt meer dan 600 technologieën het nationale octrooi krijgen.

 • OEM / ODM
 • R & D
Contactgegevens
Jinan Sinotruck Co.

Contactpersoon: Mr. Henry Gao

Tel.: +86 18653162432

Fax: 86-531-85922265

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)