CO. VAN JINAN SINOTRUCK. 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Thuis

Jinan Sinotruck Co.

Certifications
Van goede kwaliteit De Vrachtwagen van de containeraanhangwagen voor verkoop
Van goede kwaliteit De Vrachtwagen van de containeraanhangwagen voor verkoop
Customers Reviews
Ik ben online Chatten Nu

Jinan Sinotruck Co.

1 2 3 4 5 6
Jinan Sinotruck Co. Jinan Sinotruck Co. Jinan Sinotruck Co. Jinan Sinotruck Co. Jinan Sinotruck Co. Jinan Sinotruck Co.
Fabriek sales Meeting Room afdeling verkoop Conferentiezaal

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : SINOTRUK
Aantal werknemers : 100~500
Jaarlijkse omzet : 50000000-100000000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 80% - 90%

Jinan sinotruck Co. Werd gevestigd in 1998. Het is een erkend bedrijf van Co. van de de vrachtwagengroep van China nationaal op zwaar werk berekend, Ltd (hierna als sinotruk) en specialiseert zich in volledige vrachtwagens samen met alle originele en goede kwaliteitsvervangstukken voor HOWO en andere reeksvrachtwagens, zoals Shacman, Beiben, Xcmg-Machines, Semi Aanhangwagens.
Het bedrijf beschouwt reputatie als zijn leven. Met de eigenschappen van volledige delen, goede kwaliteit en de uitstekende dienst, is het in binnen- en buitenland één van de grootste leveranciers van sinotrukproducten en verdiende vertrouwen en reputatie van klanten geworden. Nu zijn zijn producten uitgevoerd naar Iran, Vietnam, Filippijnen Aisa Countires, Mali, de Kongo, Senegal, Tanzania, Kenia, Djibouti, Angola, de Soedan, de Zuidamerikaanse markten van Algerije, de Landen van Ethiopië Afrika en van Peru, Chili.

A. de perfecte zaken van vrachtwagenvervangstukken. Er zijn vele technici met overvloedige ervaring en professionele kennis op sinotrukvervangstukken in het bedrijf. Zo zorgt het bedrijf ervoor dat alle sinotrukvervangstukken met hoogte - kwaliteit en in duurzame verpakking zijn.

U kunt alle originele vervangstukken voor HOWO, SHACMAN, JAC, JMC enz. vinden en van de globale en geïntegreerde dienst van orde genieten die aan efficiënte levering wordt ondertekend. Met hoogte - de kwaliteit, de prachtige verpakking, de perfecte dienst en de bekendheid, hebben het bedrijf goede en op lange termijn verhoudingen met vele buitenlandse klanten in Iran, Saoedi-arabische arba, Rusland, Afrika enz. gevestigd.

B. volledige vrachtwagenszaken. Nu kan het bedrijf SINOTRUCK HOWO, HOWO A7, SHACMAN, BEIBEN-reekskipper, tractor, lading, concrete mixer, eindtractor, vuilnisauto aanbieden, en sommige herstelde voertuigen met de Goede communiaction en dienst van 226HP/290HP/336HP/371HP/420HP enz. helpen het bedrijf om deze vrachtwagens naar Nigeria, Zuid-Afrika, Algerije, Peru, de Oekraïne, Rusland, Tadzjikistan, Kazachstan en andere landen en gebieden uit te voeren.

Aanhangend het principe van „eerlijk en betrouwbaar“, belooft het bedrijf om het uiterste te doen om de meest efficiënte dienst voor alle klanten wereldwijd op zowel volledige vrachtwagens als vrachtwagenvervangstukken te verlenen.

 

Contactgegevens
Jinan Sinotruck Co.

Contactpersoon: Mr. Henry Gao

Tel.: +86 18653162432

Fax: 86-531-85922265

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)